• De mooiste woonconcepten
  • Eerlijk & deskundig advies
  • Beste prijs & kwaliteit
  • Persoonlijke service

Woningstoffering

Op het gebied van textiel hebben we sinds 1969 een naam hoog te houden. Vloerbedekking is hedendaags verkrijgbaar in vele soorten en maten. Zoals tapijt(tegels),pvc-stroken, linoleum, vinyl, laminaat en parket. Ook kunt u bij ons terecht voor gordijnen, inbetweens,  rolgordijnen, vouwgordijnen,  shutters, horren en jaloezieën. Onze collectie karpetten, verf, behang en traplopers in elke kleur en stijl geeft een meerwaarde aan uw interieur.

De beste Kwaliteit!
Bij City Wonen Eugelink te Kortschot bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor zowel particulieren als bedrijven. Dat zie je terug in ons uitgebreide aanbod van verschillende merken, waaronder Luxaflex, Mflor, Quickstep, Bonaparte, Desso, Parade, A House of Happiness en ons huismerk NLlabel.

Service staat hoog in ons vaandel!
Wat wij belangrijk vinden is met onze service de klant te helpen waar snelheid geboden is. Door middel van korte lijnen, persoonlijke aandacht, voorraad en het ontzorgen. Denk bijvoorbeeld aan het verplaatsen van meubels en het verwijderen en afvoeren van gebruikte vloerbedekking.

Wij zijn servicegericht vanaf het eerste informatieve gesprek, via het maken van de juiste keuze tot en met het uiteindelijke resultaat. Aan dit traject werken onze vakkundige interieuradviseurs, coupeuses, monteurs en stoffeerders graag mee.

Projectstoffering voor particulieren en bedrijven geldt als een specialisatie.

Maak gebruik van onze hoogstaande collectie en profiteer van onze kennis en kunde.

De échte binnenhuisadviseur bij u in de buurt voor de regio Winterswijk, Groenlo en Lichtenvoorde.

Eugelink te Kortschot is uw partner in het in stijl aankleden van vloer, wand en raam écht leuk maken, helpen bij het maken van de juiste keuzes en 100% maatwerk en zorgeloze service bieden. Omdat de 57 Binnenhuisadviseurs gezamenlijk hun krachten bundelen is Eugelink te Kortschot een door de A-merken erkend exclusief dealer en heeft dan ook hun meest uitgebreide collecties en beste prijzen. En een huismerk NL Label, A-merk kwaliteit met een heel aantrekkelijk prijskaartje. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat u inspireren!
Blijf op de hoogte van de nieuwste woontrends. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden