• De mooiste woonconcepten
  • Eerlijk & deskundig advies
  • Beste prijs & kwaliteit
  • Persoonlijke service

Dit maakt Sunday bijzonder

Airflow topper

De kern van de Airflow topper bestaat uit flexibele minipockets. Deze kern is volledig ademend, waardoor warme lucht snel wordt afgevoerd. Dit zorgt voor een fris en aangenaam slaapklimaat. De Airflow topper is leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen.

High-Low pockets

De matrassen bevatten een kern van High-Low veren. Deze hoge en lage veren zorgen van een uitgebalanceerd ligcomfort. De hoge veren dragen het lichaam en de lage veren zorgen voor actieve ondersteuning.

Triple Pocket System

Wanneer u een Box 800 of Box 900 combineert met een Airflow topper ontstaat het Triple Pocket effect. Een combinatie waarbij uw lichaam door 3 lagen veren wordt ondersteund. Het Triple Pocket System staat garant voor een ontspannen manier van slapen!

Creƫer uw eigen stijl met bijpassend hoofdbord

De Sunday-collectie omvat liefst 3 boxspring-modellen en 3 type hoofdborden die onderling met elkaar uitgewisseld kunnen worden. Stel nu uw eigen boxspring samen voor een geweldige slaapbeleving.

Hoofdbord Caro

Hoofdbord Indy

Hoofdbord Luna

Nieuwsgierig geworden?
Wij raden u van harte aan bij City Wonen te komen proefliggen!

Ga uitgerust op pad! Een vermoeid lichaam vind alle boxsprings lekker liggen. Neem van te voren de afmetingen, zodat u weet of uw favoriete boxspring ook in uw slaapkamer past. Draag gemakkelijke kleding en neem vooral de tijd!
Maak een afspraak >
Blijf op de hoogte van de nieuwste woontrends. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden